Nieuws

Het Uniform Pensioenoverzicht, wat moet u daarmee doen?

Ieder jaar ontvangt u van ons een persoonlijk pensioenoverzicht, het Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Hierin staat de stand van zaken van uw pensioen bij ons. Ook ziet u wat er voor uw partner geregeld is als u komt te overlijden. Alle pensioengerechtigden ontvangen dit pensioenoverzicht binnenkort per post.

Wat moet u doen?

Bekijk het pensioenoverzicht goed. Controleer bijvoorbeeld of de juiste partner op het overzicht staat. Zijn de bedragen in lijn met vorig jaar? Bent u gescheiden en is dit voor 1 januari verwerkt? Dan moeten de bedragen op het pensioenoverzicht ook hierop zijn aangepast. Ziet u iets dat afwijkt? Neem dan contact met op ons op.

U kunt het pensioenoverzicht ook downloaden

Wilt u het pensioenoverzicht downloaden? Dat kan als u inlogt in Mijn Pensioencijfers, uw persoonlijke en beveiligde omgeving van deze website. U vindt het pensioenoverzicht bij ‘Mijn Documenten’. Hebt u vragen over het pensioenoverzicht? Veelgestelde vragen én antwoorden vindt u hier.

Bent u nog niet met pensioen?

Voor oud-deelnemers is later dit jaar een digitaal pensioenoverzicht beschikbaar in Mijn Pensioencijfers. Eens in de 5 jaar krijgen oud-deelnemers hun pensioenoverzicht per post toegestuurd.

Meer informatie

Hebt u vragen over uw pensioen bij ons? Neem dan contact op. Onze medewerkers helpen u graag.